Ga naar de inhoud

Persoonlijke en zakelijke coaching

Krachtiger Ondernemen adviseert en ondersteunt ZZP’ers en kleine zelfstandigen die moeite hebben met het vinden van focus, en/of vastlopen, onzeker zijn of het gevoel hebben te falen. Vaak zijn dit ondernemers met een specialisme die zich persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen.

We leren geen dingen aan waar jij niets aan hebt. Bij ons vind je geen standaard jaarplannen. Integendeel: onze ervaring is dat enkele sessies soms al voldoende zijn om jou krachtiger te laten ondernemen. Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt.

Krachtiger Ondernemen gaat uit van wat er is: jouw talenten en passie. Samen kijken we naar jouw persoonlijke uitdagingen en bepalen we wat mogelijk is binnen jouw wensen en grenzen. Pas daarna komen de zakelijke uitdagingen. Dit gebeurt stap voor stap en tijdens verschillende sessies.

We beloven je een gezonde en krachtige onderneming die in jouw tempo groeit op de manier die jij wil. Met het verschil dat het nu wél werkelijkheid wordt. Dat wil jij toch ook!

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht

Je bent gek op je vak en doet je werk met veel plezier. Toch loopt het niet helemaal zoals jij wil.

Je vindt het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven. Je online zichtbaarheid, contact met klanten, je website: het kan beter. Maar hoe?

Doe de ondernemersscan!

1 uur kennismaking met Ralph en Janine
We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jou en jouw uitdagingen. Tijdens deze kennismaking zetten we de eerste stappen naar persoonlijke en zakelijke groei.

1,5 uur persoonlijke sessie met Janine
We onderzoeken belemmeringen en valkuilen. Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen en kan jij krachtiger voor jezelf en je bedrijf gaan staan.

1,5 uur zakelijke sessie met Ralph
Wat zijn de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Nu je weet wat je zelf belangrijk vindt, gaan we aan de slag met jouw verhaal en jouw doelgroep.

1 uur adviesgesprek
Je gaat naar huis met jouw plan van aanpak om op zakelijk en persoonlijk vlak te groeien. Plus advies voor een eventueel vervolgtraject.

Persoonlijke coaching met Janine

“Succesvol als ondernemer, bepaal jij dat of iemand anders?”

Je eigen pad volgen. Stilstaan bij wat jij wil als mens en ondernemer. Wat heb jij nodig om naar je hart te luisteren? Om voor jezelf en jouw bedrijf te gaan?

Succesvol ondernemen betekent vrij zijn van angsten en belemmeringen en loslaten wat niet bij jou hoort. De kracht die je daarbij voelt, is ongekend.

Ik ben Janine, coach en bedrijfsondersteuner. Gevoelsmens, persoonlijk en direct. Vaak heb ik gehoord dat iets niet kon en altijd heb ik laten zien dat het wel kon. Mijn kennis en levenservaring zet ik in om anderen te laten groeien. Daarvan word ik blij.

Zakelijke coaching met Ralph

“Ondernemen vanuit rust of vanuit chaos?”

Focus aanbrengen in je onderneming. Met nieuwe inzichten aan de slag gaan. Veel ondernemers lukt het maar even. Hoe gaat dat bij jou?

Praktisch advies en hulp bij de zakelijke kant van het ondernemen helpen jou groeien. Je weet wat nodig is en wat binnen jouw mogelijkheden ligt. Je website is op orde en je bent goed zichtbaar. Denk je eens in hoeveel rust dit geeft.

Ik ben Ralph, bedrijfsondersteuner en websitebouwer. Ervaren, geduldig en met plezier in netwerken. Ik ga je helpen om overzicht en structuur te krijgen in jouw onderneming.