Ga naar de inhoud

Nieuws / blog / Ervaringen

Flexibele werkplek voor ondernemers

Flexibele werkplek voor ondernemers

Met trots presenteren wij de metamorfose van ons kantoorpand, een project dat is ontstaan uit de visie om een dynamische en flexibele werkplek te bieden aan de pioniers van morgen.

Ralph in de spotlight - Krachtiger Ondernemen

Ralph in de spotlight

Ralph in de spotlight. Soms moet je even uit je comfortzone stappen! Het podium op voor een interview, dat is NIETS voor mij, maar doe het toch.

Nieuwe stappen voor Krachtiger Ondernemen

Nieuwe stappen voor Krachtiger Ondernemen

Binnenkort kunnen wij werkplekken (kantoor of behandelruimte) aanbieden aan ondernemers die deeltijd een eigen ruimte nodig hebben. Ideaal voor startende ondernemers die niet het budget hebben om meteen voor langere tijd een volledige ruimte te huren of voor ondernemers die vaak onderweg zijn, maar toch een dag in de week op kantoor willen werken.

Blog Krachtiger Netwerken borrel

Krachtiger netwerken

Wij vinden het leuk om te netwerken en kennen daardoor ook best veel ondernemers uit de buurt. Als het kan, dan zetten wij ons eigen netwerk in om andere ondernemers te helpen. Dat is tijdens onze borrels ook ons doel. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Hoe ik ondernemer geworden ben

  • door

Tot mijn vrouw (toen mijn vriendin) het een beetje zat was. Ik zat uren achter mijn computer. Zij is stiekem de reden dat ik ben gaan ondernemen. Zij sprak de legendarische woorden:

Het is tijd om uit de schaduw te stappen

We worden allemaal gevormd door ons verleden. Onbewust worden we beïnvloed door de positieve en negatieve gebeurtenissen die wij hebben meegemaakt. Vooral de negatieve gebeurtenissen kunnen ons belemmeren in onze groei.

Persoonlijke & zakelijke groei voor ondernemers

Durf jij op te staan als ondernemer

Durf jij op te staan, je praktijk of kantoor uit te lopen en buiten willekeurig mensen aan te spreken om jouw product of dienst aan te bieden?

Ondernemen is actief jezelf, je product en/of dienst verkopen.
Dat moet je durven.