Ga naar de inhoud

Kun je me helpen bij het opzetten van mijn website?

Op de eerste dag dat Krachtiger Ondernemen online ging ontvingen wij meteen de eerste aanmelding. Ze werd getriggerd door onze samenwerking. Het was precies waar zij naar op zoek was, een persoonlijke en zakelijke aanpak.

Ze is een startende ondernemer en wil haar klantenkring uitbreiden. Op Facebook en Instagram maakt ze wel wat reclame, maar een eigen website heeft ze nog niet. Een bekende van haar heeft een account aangemaakt op jouwweb, daar kan toch iedereen een website mee maken……..

Een klein beetje hulp

Als ondernemer kun je niet overal verstand van hebben. Je hoeft mij ook geen nagels te laten zetten! Je moet vooral de dingen doen die je leuk vindt en waar je goed in bent. Een website maken is voor haar vooral een grote frustratie. Ze weet gewoon niet hoe het werkt en waar ze moet beginnen.

Om haar te helpen zijn we samen aan de slag gegaan met de website. Ik heb haar precies uitgelegd waar ze op moet letten en hoe het opbouwen van een pagina werkt. Het geeft haar inzicht, vertrouwen en goede energie om zelf met de website aan de slag te gaan. Binnen 2 weken heeft ze de website verder opgebouwd! Best knap voor iemand die bijna nooit met een computer werkt.

De website is nog niet helemaal af en zal de komende maanden zeker nog regelmatig worden aangepast en aangevuld, maar het begin is er. En ze heeft het helemaal zelf gedaan en vond het nog best leuk ook.
Kijk eens op desnails.nl voor het resultaat.

Een totale aanpak voor ondernemers

Het opbouwen van de website was echt een praktische vraag waar we haar mee geholpen hebben, maar ondernemen is veel meer dan dat. Tijdens onze sessies hebben we veel onderwerpen besproken en inzichten gegeven waar ze persoonlijk en zakelijk veel aan heeft.

  • Hoe bepaal ik mijn ideale doelgroep
  • Welke prijs kan ik vragen voor mijn diensten
  • Ik durf geen “nee” te zeggen tegen klanten
  • Hoe houd ik grip op mijn agenda (zakelijk en persoonlijk)

Het is mooi om te zien dat we deze ondernemer met een paar goede gesprekken meer inzicht hebben gegeven. Vol zelfvertrouwen en energie sluiten we dit traject nu af. En als het nodig is, dan staan wij natuurlijk weer voor haar klaar.

Dat is Krachtiger Ondernemen.

Ralph Mol

Ralph Mol

Ik ben Ralph, bedrijfsondersteuner en websitebouwer. Ervaren, geduldig en met plezier in netwerken. Ik ga je helpen om overzicht en structuur te krijgen in jouw onderneming.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie