Ga naar de inhoud

Proefdraaien in de behandelruimte

  • door

Intuïtief personal coach Samantha heeft ook mogen proefzitten bij Krachtiger Ondernemen, dit keer niet in de kantoorruimte maar in de behandel/coachruimte. En ze was niet alleen: ook haar cliënt heeft de ruimte mogen ervaren!

Waren Samantha en haar cliënt enthousiast? Oordeel zelf…

“Gastvrij, warm en open ontvangen mocht ik gebruik maken van de behandel/coachruimte. Enorm fijn werken, vooral omdat je thuis geheel thuis laat en echt in een praktijkruimte stapt. Ook het meedenken en de mogelijkheden vanuit Ralph en Janine waren top. Doordat er geen zorgen zijn over de faciliteiten, begin je prettiger aan een sessie en zet je zo juist kracht bij.

De ruimte gaf extra kracht aan de sessies die ik gaf: het zorgde ervoor dat ik meer de diepte in kon gaan en een doorbraak mocht meemaken. En dit is precies waar ik naar zocht.

De cliënt voelde zich ontzettend prettig in de ruimte en heeft het als zeer fijn, licht en rustig ervaren. En dat is wat telt!”

Ralph Mol

Ralph Mol

Ik ben Ralph, bedrijfsondersteuner en websitebouwer. Ervaren, geduldig en met plezier in netwerken. Ik ga je helpen om overzicht en structuur te krijgen in jouw onderneming.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie