Ga naar de inhoud

Krachtiger Ondernemen bij Zuidwest TV

We hebben hard gewerkt om onze plannen uit te voeren en het is gelukt. ZuidWest update heeft een mooi item gemaakt over ons ondernemerscentrum.

Dat is toch wel spannend

We vonden het ontzettend spannend om ineens voor de camera te staan en te vertellen waarom we aan dit avontuur zijn begonnen. Ik kan je vertellen, het valt nog niet mee. Maar Vincent (de cameraman) zorgde voor een relaxte sfeer waardoor de spanning snel verdween. Zo konden we vertellen over onze passie en waarom we Krachtiger Ondernemen zijn begonnen.

5 jaar geleden

Ons avontuur begon vijf jaar geleden aan de Poortweg 8 te Bergen op Zoom. Ralph met zijn bedrijf Krachtig Online en ik met mijn bedrijf Glunderen. Onze bedrijven bestonden al langer, maar we besloten om samen een ruimte te gaan huren om onze bedrijven een boost te geven.

Man en vrouw samen op een kantoor?
Jazeker! Ik kan je vertellen dat dat voor ons vanzelfsprekend is. Niet iedereen denkt er zo over bleek later, sommige mensen verklaarden ons voor gek. “Samen met je partner op 1 kantoor, dat zou ik echt niet kunnen”. Toen begrepen we pas dat het eigenlijk best bijzonder is.

Grote stap

Het was voor ons een grote stap om meteen een huurcontract van een jaar aan te gaan. Daarom wilden wij graag een huurcontract per maand en gelukkig was dat mogelijk. Op deze voorwaarde hebben wij de stap aangedurfd. Ongeveer een jaar later hebben wij een 2e kantoor erbij gehuurd voor mijn coaching en ook dat was weer een spannende stap.

Nu zijn we 5 jaar verder en maken we de volgende spannende stap. We hebben nu allebei echt ons eigen kantoor en kijken trots terug op de afgelopen 5 jaar. We hebben ontzettend veel geleerd en de lessen die wij hebben geleerd delen we graag met andere ondernemers. Dit is de basis geweest voor Krachtiger Ondernemen.

We helpen ondernemers die een volgende stap willen maken. Wij bieden naast onze coaching en netwerken nu 2 mooie en ingerichte werkplekken aan die per dagdeel te huren zijn. De ruimtes zijn goed betaalbaar, voorzien van alle gemakken en zonder vast huurcontract. Deze ruimtes zijn geschikt voor elke ondernemer die de stap wil maken om buitenshuis te gaan ondernemen.

Maak een afspraak en kom zelf ervaren wat deze ruimtes voor jou kunnen betekenen.

Janine Mol

Janine Mol

Ik ben Janine, coach en bedrijfsondersteuner. Gevoelsmens, persoonlijk en direct. Vaak heb ik gehoord dat iets niet kon en altijd heb ik laten zien dat het wel kon. Mijn kennis en levenservaring zet ik in om anderen te laten groeien. Daarvan word ik blij.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie