Ga naar de inhoud

Durf jij op te staan als ondernemer

Durf jij op te staan, je praktijk of kantoor uit te lopen en buiten willekeurig mensen aan te spreken om jouw product of dienst aan te bieden?

Ondernemen is actief jezelf, je product en/of dienst verkopen.
Dat moet je durven.

In de gesprekken die wij met ondernemers hebben gevoerd blijkt regelmatig dat zij onzeker zijn. De vraag “Waarom moet ik bij jouw kopen?” kan vaak niet worden beantwoord. Dit komt voort uit onzekerheid. Als ondernemer is het belangrijk om zelfvertrouwen uit te stralen. Als jij al niet in jezelf gelooft, waarom zal ik dat dan wel doen?

Bij Krachtiger Ondernemen gaan wij je helpen om jouw onzekerheden aan te pakken. Jouw onzekerheid komt voort uit jouw eigen gedachten. Jij hebt ergens in het verleden opgepikt dat je niet goed genoeg bent, of niet sterk genoeg bent.

  • Het zijn die stemmetjes in je hoofd.
  • Die leerkracht die vroeger zei daar ben je niet zo goed in.
  • De ouder die zei dat je onhandig bent.
  • De buurman die het altijd beter wist.
  • En noem maar op……..

Die opmerkingen kunnen een negatieve plek in je lijf innemen en dat is vervelend. Daar ontstaan belemmeringen en onzekerheden. Wij gaan je helpen dit te veranderen!

Negatieve gedachten belemmeren je om verder te groeien als mens en ondernemer. Als je die gedachten kunt loslaten, dan wordt de weg naar groei open gezet. Je krijgt meer balans in je leven en krijgt een stabielere basis om te groeien. Daar pluk jij, en jouw onderneming, de vruchten van.

Zet jij vandaag een eerste stap naar groei?

Ralph Mol

Ralph Mol

Ik ben Ralph, bedrijfsondersteuner en websitebouwer. Ervaren, geduldig en met plezier in netwerken. Ik ga je helpen om overzicht en structuur te krijgen in jouw onderneming.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie