Ga naar de inhoud

Hieperdepiep Hoera 5 jaar op de Poortweg 8

Wij bestaan 5 jaar en dat vieren we! Maar eerst even terug in de tijd…

Daar zaten we dan, 5 jaar geleden. Super spannend, want we kregen de sleutel van ons eigen kantoor. Wat een ontzettend grote stap was dat. Maar we durfden het risico te nemen. Hoe we toen in ons avontuur stapten hadden we nooit kunnen bedenken hoe we er nu, 5 jaar later, bij staan.

Het begon met één kantoor voor ons samen. “Kunnen we de huur wel betalen? Gaat dit wel werken samen op kantoor? Weten de mensen ons wel te vinden?” En nog veel meer van deze vragen schoten door onze hoofden. Ik begon met Glunderen in de vergaderzaal beneden. Ralph zat met Krachtig Online boven. We gingen wel zien hoe dat in zijn werk ging. En het ging verbazingwekkend goed.

Glunderen groeide steeds meer en we besloten om de volgende stap te zetten: we namen een kantoor erbij. Ralph en ik bleven samen in kantoor 1 en de sessies verplaatsen we van de vergaderzaal naar kantoor 4. Wéér een super spannende stap. En wat de wereld toen nog niet wist, was dat toen we een maand kantoor 4 huurden de wereld even stil zou gaan staan. Iets met corona.

Hoe gaan we nu verder? De huur van twee kantoren ging gewoon door en er was geen klandizie in het gebouw. Gelukkig zijn we echte ondernemers dus we zochten naar oplossingen: ik ging bijvoorbeeld per direct online verder met Glunderen. We overleefden de coronatijd met een dubbele huur. Het was zo ongelooflijk spannend. Maar we gaven niet op en we bleven in onszelf geloven.

Een volgende grote stap: verhuren zonder zorgen voor ondernemers

En kijk nu, 5 jaar later. Nu zetten we de volgende stap. De hele bovenverdieping is nu voor ons. We huren vier kantoren. En daarmee willen we ondernemers helpen om dezelfde stappen te kunnen zetten zoals wij die hebben genomen.
Een mooi begin zonder vast huurcontract. Een kantoor -of behandelruimte per dagdeel volledig voor jezelf. En ja: wij nemen dat risico voor onze rekening. Dus als je bijvoorbeeld zo hard groeit waardoor je een eigen kantoor fulltime nodig gaat hebben dan kijken wij weer verder naar de volgende ondernemer die de sprong durft te wagen.

Dit is waar wij het voor doen: ondernemers een kans geven zonder de hoofdprijs te vragen. Een lekkere start voor jou en voor ons voldoening dat we anderen helpen hetzelfde avontuur aan te gaan zoals wij die zijn aangegaan. We zouden het voor geen goud willen missen.

Graag proosten we samen met jou op deze mijlpaal. Kom dus ook naar ons 5-jarig jubileumfeest op vrijdag 30 augustus van 15:30-17:30 uur op Poortweg 8!

Meld je aan via onderstaande button en dan zien we je hopelijk op de 30e!

Beschikbaar op 30 augustus 2024

Jubileumborrel  15:30 – 17:3034 beschikbaar
Janine Mol

Janine Mol

Ik ben Janine, coach en bedrijfsondersteuner. Gevoelsmens, persoonlijk en direct. Vaak heb ik gehoord dat iets niet kon en altijd heb ik laten zien dat het wel kon. Mijn kennis en levenservaring zet ik in om anderen te laten groeien. Daarvan word ik blij.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie