Ga naar de inhoud

Krachtiger netwerken

ontmoet lokale ondernemers

Niet iedereen vindt het leuk om te netwerken. Voor sommige ondernemers is dit een wekelijkse bezigheid, maar voor anderen is en blijft het spannend. Jezelf en jouw bedrijf pitchen voor andere ondernemers kan heel onwennig zijn. Zeker als je dit niet vaak doet en misschien ook nog niet helemaal stevig in je schoenen staat.

Wij hebben dit ook meegemaakt. De eerste keer dat ik naar een netwerkbijeenkomst ging vond ik erg spannend. Wat moet ik vertellen, wat denken ze van me, ben ik wel duidelijk in mijn verhaal? De eerste stappen zijn altijd het moeilijkst. En ja, soms is het nog steeds een beetje spannend. Zeker als je ook nog als organiserende partner op een podium geïnterviewd wordt. Gelukkig gaat dat ook steeds een beetje beter.

Ons eigen lokale netwerk

Nu vind ik het leuk om te netwerken. Nieuwe ondernemers leren kennen, in aanraking komen met beroepen die je niet kent, inzichten krijgen in de markt en wat er leeft onder de andere ondernemers. Het netwerken levert veel positieve dingen op. Ik kom zelden terug van een netwerkbijeenkomst met een offerteaanvraag, maar wel met veel inspiratie en nuttige contacten. Die offerteaanvragen die komen daarna pas. En dat is helemaal prima!!!

Sinds enkele jaren organiseren wij (Janine en ik) ook zelf netwerkbijeenkomsten. Voorheen onder de naam Lokaal Ondernemers Netwerk, maar sinds dit jaar onder de naam Krachtiger Ondernemen. Wij richten ons op lokale ondernemers. Het is toch handig om te weten welke klanten of leveranciers er in de buurt te vinden zijn. Dat is ook nog eens goed voor de lokale economie.

Wij helpen jou met netwerken

Wij vinden het leuk om te netwerken en kennen daardoor ook best veel ondernemers uit de buurt. Als het kan, dan zetten wij ons eigen netwerk in om andere ondernemers te helpen. Dat is tijdens onze borrels ook ons doel. Vooraf proberen wij al in te schatten wie van de deelnemers eventueel een match kunnen zijn. Soms staan wij ook verbaast van de connecties die ontstaan die wij totaal niet verwacht hadden.

Vindt jij het spannend om te netwerken, dan ben je zeker niet de enige! Geef dit bij ons aan, dan kunnen we je alvast voorbereiden zodat je weet wat je kunt verwachten. Dat doen wij graag. De netwerkborrels die wij organiseren zijn kleinschalig, overzichtelijk en vooral gezellig. Alsof je met een aantal vrienden op het terras zit. Het netwerken gaat vanzelf.

Probeer het gewoon eens een keer. Je zult zien dat het best meevalt!

Meld je aan voor de volgende netwerkborrel

Wil je je aanmelden voor de volgende netwerkborrel? Gezellig!
Via onderstaande knop vind je meer informatie over onze borrels.

Gezellig netwerken met een kleine groep lokale ondernemers

Netwerkborrel Krachtiger Ondernemen
Ralph Mol

Ralph Mol

Ik ben Ralph, bedrijfsondersteuner en websitebouwer. Ervaren, geduldig en met plezier in netwerken. Ik ga je helpen om overzicht en structuur te krijgen in jouw onderneming.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie