Ga naar de inhoud

Proefzitten in onze net gerenoveerde kantoorruimte

  • door

Marike kwam bij ons een dag proefzitten in onze net gerenoveerde kantoorruimte!

Het doel: sfeer proeven, beoordelen of er misschien nog iets miste in de ruimte én wat het resultaat was van een dag buitenshuis werken.

Was ze enthousiast? Oordeel zelf!

“In één woord: buitengewoon! Thuiswerken heeft zijn voordelen, maar afleidingen liggen op de loer en ik heb zoveel meer werk kunnen verzetten dan wanneer ik mijn werk in mijn eigen omgeving doe. En gezien ik mijn onderneming aan het opstarten ben en daar genoeg voor te doen is, is focus noodzakelijk. De verandering naar de rustige omgeving heeft ook wonderen gedaan voor mijn creativiteit.

Er is hard gewerkt om de kantoorruimte aantrekkelijk en comfortabel te maken én daarnaast ruimte te creëren voor een huurder om dit voor een dag(deel) te personaliseren. Missie geslaagd!

Nog een flinke bonus: Ralph en Janine zijn mijn ondernemerscoaches en met één klop op de deur kon ik met ze sparren over zaken waar ik op persoonlijk en zakelijk vlak tegenaan loop. En het hield niet op bij alleen maar sparren: ter plekke hebben we vraagstukken aangepakt en opgelost.

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele omgeving waar flexibel en in rust en goede energie gewerkt kan worden, of dit nu met of zonder klanten is.”

Ralph Mol

Ralph Mol

Ik ben Ralph, bedrijfsondersteuner en websitebouwer. Ervaren, geduldig en met plezier in netwerken. Ik ga je helpen om overzicht en structuur te krijgen in jouw onderneming.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie