Ga naar de inhoud

Flexibele werkplek voor ondernemers

Met trots presenteren wij de metamorfose van ons kantoorpand, een project dat is ontstaan uit de visie om een dynamische en flexibele werkplek te bieden aan de pioniers van morgen. Ons doel? Een ruimte creëren waar startende ondernemers, freelancers en professionals niet alleen een bureau vinden, maar ook ondersteuning van gelijkgestemden.

Stap voor stap

De verbouwing is in volle gang en elke dag komen we dichter bij de voltooiing. De ruwe randjes van het oude pand maken plaats voor moderne, lichte en inspirerende werkplekken. De wanden zijn weer opgefrist, de vloer heeft een upgrade gekregen en de airco’s worden geplaatst.

Een ruimte voor elke ondernemer

Of je nu op zoek bent naar een deeltijdkantoor om je start-up te lanceren of een behandelruimte nodig hebt voor je groeiende praktijk, hier vind je de flexibiliteit die je nodig hebt. Beide ruimtes zijn per dagdeel te reserveren via onze website. Wil je een vast moment per week, dan kan dat uiteraard ook. Neem dan contact met ons op.

Netwerken en groeien

Maar het gaat niet alleen om de fysieke ruimte. We organiseren netwerkevenementen en workshops om je te helpen groeien en te verbinden met andere ondernemers. Ons pand wordt een broedplaats voor succesvolle ondernemers.

Kom kijken

We nodigen je uit om de voortgang zelf te komen bekijken. Voel de energie, zie de potentie en stel je voor wat je hier kunt bereiken. Neem contact met ons op voor een rondleiding en ontdek hoe onze ruimtes jouw ambities kunnen ondersteunen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons vernieuwde kantoorpand.
Samen bouwen we aan de toekomst van ondernemen!

Ralph Mol

Ralph Mol

Ik ben Ralph, bedrijfsondersteuner en websitebouwer. Ervaren, geduldig en met plezier in netwerken. Ik ga je helpen om overzicht en structuur te krijgen in jouw onderneming.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie