Ga naar de inhoud

Nieuwe stappen voor Krachtiger Ondernemen

Wij zijn zo ontzettend blij met de nieuwe eigenaar van het pand. Het pand gaat de komende tijd een opknapbeurt krijgen. Zowel intern als extern.

Onze ideeën worden omarmd en daardoor kunnen wij de volgende stap zetten.
Achter de schermen zijn wij er stiekem al een jaar mee bezig en nu is het zover.

Binnenkort kunnen wij werkplekken (kantoor of behandelruimte) aanbieden aan ondernemers die deeltijd een eigen ruimte nodig hebben. Ideaal voor startende ondernemers die niet het budget hebben om meteen voor langere tijd een volledige ruimte te huren of voor ondernemers die vaak onderweg zijn, maar toch een dag in de week op kantoor willen werken.

Hoe tof is dat?

Het kantoor en de behandelruimte zijn ca. 18m2 en voorzien van airco. In de behandelruimte is ook stromend water aanwezig. Beide ruimtes zijn te huur per dagdeel. Dat kan incidenteel zijn of op vaste dagen voor een langere periode. Dit zijn dus geen flexplekken. Deze ruimte heb je helemaal voor jezelf ter beschikking.

Op dit moment zijn we nog midden in de verbouwing. Alle ruimtes worden opgeknapt. Nieuwe vloeren, airco’s, een frisse schilderbeurt en een nieuwe inrichting. Zodra de verbouwing achter de rug is kunnen de ruimtes eenvoudig via deze website worden gereserveerd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram, Linkedin of Nextdoor om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Heb je interesse en wil je alvast komen kijken? Dat kan!
Bel of mail ons voor een afspraak.

Foto’s van de “oude” inrichting.

Janine Mol

Janine Mol

Ik ben Janine, coach en bedrijfsondersteuner. Gevoelsmens, persoonlijk en direct. Vaak heb ik gehoord dat iets niet kon en altijd heb ik laten zien dat het wel kon. Mijn kennis en levenservaring zet ik in om anderen te laten groeien. Daarvan word ik blij.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie