Ga naar de inhoud

Na bijna 30 jaar is het tijd om het anders te gaan doen

Al bijna 30 jaar ondernemer, maar nu is het tijd om krachtiger te gaan ondernemen. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar dit is precies zoals het is.

Jan is hovenier en heeft in zijn jaren als ondernemer altijd hard in zijn bedrijf gewerkt. De laatste jaren kreeg hij steeds vaker het gevoel dat “het” niet meer klopte. Dit is de reden dat hij besloot om contact met ons op te nemen.

Deze eerste stap is natuurlijk heel spannend, maar Jan voelde dat het goed zat!

Tijdens het intakegesprek hebben we openhartig gesproken over de twijfels die hij had. Ik had al snel door waar de pijn zat. Daar kon ik in mijn sessie snel mee aan de slag.

Persoonlijke ontwikkeling

Om te kunnen groeien als ondernemer is het belangrijk inzicht te krijgen in de belemmeringen je jezelf oplegt. Deze beperken je in je groei. Tijdens mijn sessie met Jan hebben wij deze belemmeringen verkend en besproken zodat hij hiermee aan de slag kon. Dit inzicht zorgde voor veel ontspanning en opluchting. Deze sessie was precies wat hij nodig had om te groeien als ondernemer en als persoon.

Zakelijke ontwikkeling

Na de persoonlijke sessie met mij was het tijd om zakelijke kant aan te pakken.

Wie ben jij en wat wil jij met jouw bedrijf uitstralen?
Wie is jouw doelgroep en hoe bereik je deze.
Wat staat er nu eigenlijk op jouw website? Klopt dit met jouw ambities?

Tijdens deze sessie stelt Ralph veel “vervelende” vragen om je goed aan het denken te zetten. Jan heeft dan ook aardig wat huiswerk en stof tot nadenken gekregen. Daar werd hij juist blij van. Hij heeft ook in deze sessie weer veel inzichten gekregen waar hij mee aan de slag kan.

Voor Jan is het tijd om het roer om te gooien!

Jan is al bijna 30 jaar hovenier, maar na ons traject gaat er heel wat veranderen.
Hou Jan in de gaten, want hij gaat hele mooie dingen doen.

Janine Mol

Janine Mol

Ik ben Janine, coach en bedrijfsondersteuner. Gevoelsmens, persoonlijk en direct. Vaak heb ik gehoord dat iets niet kon en altijd heb ik laten zien dat het wel kon. Mijn kennis en levenservaring zet ik in om anderen te laten groeien. Daarvan word ik blij.

In 5 uur meer zelfvertrouwen, energie en inzicht?

Meld je dan aan de ondernemersscan of neem contact op voor meer informatie.
Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ralph & Janine

Meer informatie